Mark van Bommel leidt de training bij PSV ANP

Weer volop aandacht voor Europees voetbal deze woensdag. Na de winst van Ajax in de Champions League op Lille zijn we vandaag bij PSV en Feyenoord, die zich voorbereiden op hun Europa League-wedstrijden.

In het Sportjournaal, om 18.45 uur op NPO 1 en al eerder op NOS.nl en in de NOS-app, laten we beelden zien van PSV, dat toewerkt naar zijn eerste duel in de groepsfase van de Europa League, morgenavond tegen Sporting Clube de Portugal.

Ook Feyenoord maakt zich op voor zijn eerste duel in het hoofdtoernooi van de Europa League, in Glasgow tegen Rangers FC. Beelden van de voorbereiding van de Rotterdammers zie je in het sportblok in Nieuwsuur, om 22,40 uur op NPO2.

Trainer Jaap Stam doet mee aan de training van Feyenoord EPA

De Champions League-wedstrijden van vanavond, met onder meer Paris Saint-Germain-Real Madrid en Atlético Madrid-Juventus, zijn vanaf 18.55 uur te volgen via een liveblog op NOS.nl en de NOS-app.

OKT honkbal en EK volleybal

De Nederlandse honkballers, die zondag Europees kampioen werden, gaan vanaf vandaag proberen zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio. De eerste tegenstander op het olympisch kwalificatietoernooi in Italië is Tsjechië. Een samenvatting van het duel is te zien op NOS.nl, in het Sportjournaal en in Nieuwsuur.

De Nederlandse volleyballers spelen hun vijfde en laatste groepswedstrijd op het EK. In Amsterdam is Tsjechië de tegenstander.

Vanaf 20.00 uur doen we op NOS.nl en de NOS-app rechtstreeks verslag van het duel met de Tsjechen. Om 0.20 uur is er op NPO 1 een extra uitzending van Studio Sport te zien, met daarin een lange samenvatting en interviews.

Uitzendingen woensdag 18 september

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.00 uur EK volleybal: Nederland-Tsjechië NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.20 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER reclame