Memphis Depay

Depay trefzeker in Champions League, Internazionale stelt teleur

Ondanks een doelpunt van Memphis Depay is Olympique Lyonnais er niet in geslaagd het Champions League-seizoen met een overwinning te starten. Tegen Zenit werd het 1-1.

Depay zorgde vlak na rust uit een toegekende penalty voor de gelijkmaker, nadat de Russen vlak voor de pauze via Sardar Azmoun de score hadden geopend.

Olympique Lyonnais kreeg via onder anderen Jeff Reine-Adelaide kansen op meer, maar zijn inzet met buitenkant rechts verdween naast het doel van Zenit.

Bij de Fransen bleef Kenny Tete de gehele wedstrijd op de bank. Later op de avond spelen Benfica en RB Leipzig nog tegen elkaar in dezelfde groep G.

Stefan de Vrij ziet tot zijn afgrijzen hoe Slavia op voorsprong komt

In de loodzware groep F bewees Internazionale zichzelf een slechte dienst door de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag met 1-1 gelijk te spelen.

Peter Olayinka was na ruim een uur spelen verantwoordelijk voor de 0-1. De Nigeriaan reageerde alert nadat Inter-doelman Samir Handanovic een schot van Jaroslav Zeleny met moeite had gekeerd.

In blessuretijd bezorgde Nicolo Barella de huidige koploper van de Serie A toch nog een punt, nadat Stefano Sensi kort daarvoor uit een vrije trap de lat had getroffen.

Bij Internazionale stond Stefan de Vrij in de basis. De centrale verdediger kreeg in de beginfase van het duel een vrije kopkans, maar zijn inzet ging over. Bij de Tsjechen ontbrak Mick van Buren in de selectie.

Groepsgenoten Borussia Dortmund en FC Barcelona komen later vanavond in actie.