Churandy Martina ANP

Terwijl de wielrenners in de Vuelta genieten van een rustdag, blikken we vandaag onder andere terug op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Estland en Nederland (0-4) en vooruit op de WK atletiek.

Oranje boekte maandagavond een eenvoudige overwinning op de stugge Esten. Een samenvatting van het duel en reacties zijn terug te zien in onze uitzendingen. Ook enkele andere duels van maandag, tussen België en Schotland en Duitsland en Noord-Ierland, komen aan bod.

Atletiek

Op Papendal wordt alvast vooruitgekeken naar de WK atletiek. De atleten die later deze maand naar het toernooi in Doha mogen, stellen zich voor aan de pers. Onder anderen Churandy Martina en Dafne Schippers komen aan het woord.

Een reportage van die bijeenkomst is vanaf 18.45 uur te zien in het Sportjournaal op NPO 1. Ook op NPO Radio 1 bij Langs de Lijn En Omstreken (vanaf 20.30 uur) is er aandacht voor de WK atletiek.

Daarnaast is Edward van Gils te gast. De straatvoetballer komt in Langs de Lijn En Omstreken praten over zijn nieuwe voetbalprogramma Street Kings.

Uitzendingen dinsdag 10 september

13.00 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER reclame