Virgil van Dijk viert het doelpunt van Georginio Wijnaldum
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Het Nederlands elftal gaat vandaag in en tegen Estland verder met de EK-kwalificatie. In Tallinn wordt om 20.45 uur afgetrapt voor de vierde wedstrijd van Oranje in de EK-kwalificatiecyclus. Oranje speelde eerder tegen Wit-Rusland en twee keer tegen Duitsland.

De wedstrijd is live te zien op NPO 3, waar de uitzending om 20.23 uur begint. Ook is alles natuurlijk te volgen in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app en te beluisteren via een liveverslag in Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Vuelta

De Vuelta a España is aanbeland bij de zestiende etappe. Een onvervalste bergrit over 144,4 kilometer van Pravia naar Alto de la Cubilla. De finish wordt bereikt na een klim van de buitencategorie.

Profiel 16de etappe Vuelta a España

Alle verwikkelingen onderweg worden vanaf de start bijgehouden in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Beelden van de etappe zijn te zien in het Sportjournaal op NPO 1, dat om 18.45 uur begint.

Een uitgebreide samenvatting volgt na de voetbalwedstrijd Estland-Nederland in onze late Studio Sport-uitzending van 23.20 uur op NPO 3.

US Open

Vannacht is er ook nog getennist in New York bij de US Open. Daar stond de mannenfinale tussen de Spanjaard Rafael Nadal en de Rus Daniil Medvedev op het programma. Beelden van die wedstrijd kunt u bekijken in het Lunchjournaal van 13.00 uur.

Uitzendingen maandag

Tijd Wat? Waar?
13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
13.25 uur Liveblog Vuelta (etappe 16) NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.23 uur EK-kwalificatie: Estland-Nederland NPO 3, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
23.20 uur Vuelta: samenvatting etappe 16 NPO 3, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl