Bondscoach Ronald Koeman geeft vandaag een persconferentie
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Zoals elke zondag is er ook vandaag meer dan genoeg sport voor de liefhebbers. Op het programma staan onder andere voetbal, tennis, wielrennen en Formule 1.

Het Nederlands elftal reist vandaag van Hamburg naar Tallinn, waar het morgen de EK-kwalificatiewedstrijd speelt tegen Estland. Bondscoach Ronald Koeman geeft daar om 16.00 uur een persconferentie.

Die persconferentie is live te volgen op NOS.nl, de NOS-app en via de Facebook-pagina van NOS Sport. Vanaf 22.05 uur zal in Studio Voetbal op NPO 1 alles rondom het Nederlands elftal worden besproken met NOS-commentator Arno Vermeulen en oud-voetballers Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart en Theo Janssen.

Etappe 15 in Vuelta

De Ronde van Spanje is aanbeland bij de vijftiende etappe. Vandaag staat er een bergrit van 154 kilometer op het programma: van Tineo naar Santuario del Acebo.

Etappe 15 van de Vuelta a España

De etappe is van begin tot eind te volgen in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Vanaf 14.00 uur is de rit ook te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app. Het commentaar is van Herbert Dijkstra en Stef Clement. Een samenvatting volgt om 19.00 uur in de uitzending van Studio Sport op NPO 1.

Racen en crossen

Op het circuit van Monza gaan de Formule 1-coureurs om 15.10 uur van start in de GP van Italië. Vanwege een motorwissel start Max Verstappen in de achterhoede. Charles Leclerc start vanaf poleposition. De race is te volgen via het liveblog op NOS.nl, in de NOS-app en via Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Ook op twee wielen wordt er hard gereden vandaag. De motocrossers komen in actie in de MXGP van Turkije. De eerste manche is vanaf 13.10 uur te volgen via de uitzending van Studio Sport op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app. De tweede manche, rond 16.10 uur, is te zien via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app.

Rafael Nadal speelt vandaag de finale van de US Open

De sportdag wordt afgesloten met tennis. Om 22.00 uur staat de finale van de US Open bij de mannen op het programma.

Daniil Medvedev neemt het daarin op tegen Rafael Nadal. Flitsen van de wedstrijd zijn te horen bij Langs de Lijn op NPO Radio 1.

De uitzendingen van zondag 8 september

12.00 uur Liveblog Vuelta a España: etappe 15 NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport (met o.a. Vuelta, MXGP en Oranje) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
14.00 uur Liveblog Formule 1: GP van Italië NOS.nl en NOS-app
16.10 uur MXGP Turkije: tweede manche NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.05 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl