De Nederlandse volleybalvrouwen spelen de kwartfinale op het EK
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

De Nederlandse volleybalsters spelen vanavond om 18.30 uur de kwartfinale op het EK. In Ankara is het sterke Turkije van Giovanni Guidetti, de voormalig bondscoach van Oranje, de tegenstander.

Een samenvatting van het duel is te zien in het sportgedeelte in Nieuwsuur en in een extra uitzending op NPO 1 en NOS.nl en in de NOS-app om 00.12 uur.

In Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 wordt ook aandacht besteed aan volleybal. Henk-Jan Held, die deel uitmaakte van het team dat in 1996 olympisch kampioen iwerd en nu assistent-bondscoach bij de Nederlandse volleybalmannen - en international Maarten van Garderen zijn te gast.

Vuelta weer in Spanje

De Ronde van Spanje keert weer terug naar Spanje. Na de tijdrit van gisteren in Pau stappen de renners vandaag op in het Franse Saint-Palais voor een heuvelachtige etappe. De finish ligt net over de Spaanse grens in Urdax, een dorp in de lage Pyreneeën.

Het profiel van de elfde etappe in de Ronde van Spanje

De etappe is van start tot finish te volgen via het liveblog op NOS.nl en de NOS-app. Een samenvatting is te zien in het Sportjournaal en in de extra uitzending van Studio Sport op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app om 23.18 uur.

Boels Ladies Tour

Niet alleen in Spanje wordt vandaag gefietst. In het Sportjournaal zijn ook beelden te zien van de Boels Ladies Tour, de zesdaagse WorldTour-wedstrijd door Nederland waar onder anderen Annemiek van Vleuten (de winnares van de afgelopen twee edities), Anna van der Breggen en de sterke Nederlandse sprinters Kirsten Wild en Lorena Wiebes aan de start staan.

En we zijn bij wielrenner Mathieu van der Poel in Antwerpen, waar zijn ploeg Corendon-Circus gepresenteerd wordt.

De uitzendingen op woensdag 4 september

12.30 uur Liveblog Vuelta NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl, NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
23.18 uur Studio Sport Extra: Vuelta NPO 3, NOS.nl en NOS-app
00.12 uur Studio Sport Extra: EK volleybal (v) NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl