Ronald Koeman
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #58: 'Bizar dat KNVB belangen Oranje vergeet'

Ondanks het beperkte programma in de eredivisie van afgelopen weekeinde valt er voldoende te bespreken in de NOS Voetbalpodcast. Deze week schuiven Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu aan bij Arno Vermeulen.

Jeroen Grueter, net terug van de camping in Italië, kan weinig begrip opbrengen voor de beslissing van de KNVB om de wedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ te schrappen. "Ik snap best dat je dit doet als een club heel ver komt in een Europees toernooi, maar zo vroeg in het seizoen is dat heel raar." De anderen zijn het niet met hem eens.

Er wordt tevens gesproken over de uitspraken van bondscoach Ronald Koeman in Studio Voetbal, waar het ging over de reservebeurt van Matthijs de Ligt in de eerste wedstrijd van zijn nieuwe club Juventus. Volgens Koeman moet dat niet te lang duren.

Jeroen Elshoff maakt zich geen zorgen. "Het heeft ook met hiërarchie bij Juventus te maken." Hij vraagt zich wel af hoe spelers nu binnen zullen komen bij het Nederlands elftal voor de interlands tegen Duitsland en Estland.

Bovendien is Koeman niet heel content met zijn eigen werkgever de KNVB, die de wedstrijd RKC-PSV naar zondagavond 20.00 uur heeft verzet. De internationals van PSV sluiten daardoor maandagochtend niet okselfris aan bij het Nederlands elftal. Koeman liet weten dat hij de PSV'ers in zijn training minder kan belasten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl