Dessers bezorgt Heracles punt tegen Vitesse

Bekijk de samenvatting van Heracles Almelo - Vitesse

Vitesse heeft in Almelo Heracles niet van zich weten af te schudden. De ploeg uit Arnhem kwam na een uur voetbal op voorsprong, maar zag Heracles langszij komen: 1-1.

Beide ploegen zochten de aanval, maar de betere kansen waren voor Vitesse. Tim Matavz en Jay-Roy Grot stuitten allebei op doelman Janis Blaswich en na rust miste Mauro Junior voor een leeg doel de kans op de 1-0.

Razendsnel

In de tweede helft was het wel raak voor Vitesse. Na ruim een uur spelen maakte de bal binnen zeven seconden een oversteek uit de handen van doelman Remko Pasveer naar het net achter Heracles-doelverdediger Blaswich. Pasveer schoot uit, Grot kopte door op Max Clark en Bryan Linssen volleyde diens voorzet binnen.

Bryan Linssen is belangrijk voor Vitesse
    Silvester van der Water en Jay-Roy Grot

Een kwartier kon Vitesse genieten van die voorsprong. Cyriel Dessers schudde tien minuten voor tijd Danilho Doekhi van zich af en maakte de gelijkmaker. Heracles was daarna sterker, maar Pasveer redde twee keer op schoten van Silvester van der Water.