Steven Berghuis tijdens een vriendschappelijke wedstrijd van Feyenoord Pro Shots

Opnieuw paardensport, hockey en volop Europees voetbal bij de NOS vandaag. Feyenoord, PSV en AZ komen in actie in de play-offs van de Europa League. Verder spelen de Nederlandse hockeyers de halve finale op de EK in België. En we zijn live bij de EK paardensport in Rotterdam.

Al vanaf 10.00 uur komen in het Kralingse Bos de springruiters in actie in de eerste ronde van de landenfinale. Hoe ze het er van af brengen is live te volgen in de uitzending van Studio Sport op NPO 1, op NOS.nl en in de NOS-app.

Later op de dag is het de beurt aan de dressuurruiters in de Grand Prix special. Die is live te volgen in een stream vanaf 20.20 uur op NPO 1 en NOS.nl. Beelden zijn ook te zien om 00.15 uur in de uitzending op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

EK hockey

De Nederlandse hockeyers proberen vanavond de finale van de EK te halen. Dat moet dan gebeuren ten koste van Spanje. Doordat Oranje groepswinnaar werd, ontloopt het vooralsnog gastland België, dat in de andere halve finale tegen Duitsland speelt.

Van Puffelen en Hertzberger vieren een Nederlandse goal op de EK hockey Proshots

De wedstrijd van Nederland, en de analyses, zenden we live uit. Vanaf 17.50 uur op NPO 2, NOS.nl en in de NOS-app.

Feyenoord, PSV en AZ

Er wordt ook weer gevoetbald om een Europa League-ticket. Feyenoord trapt vanavond in de beslissende play-offs als eerste af: om 19.30 uur tegen Hapoel Beer Sheva. Een uurtje later gaat de bal ook rollen bij AZ tegen FC Antwerp en PSV tegen Apollon Limassol.

Via het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app blijf je vanaf het eerste fluitsignaal op de hoogte van hoe het de Nederlandse clubs vergaat. Samenvattingen van de drie wedstrijden zijn te zien in Nieuwsuur, om 22.30 uur op NPO 2.

In Langs de Lijn & Omstreken, dat om 19.30 uur begint op NPO Radio 1, zijn de wedstrijden eveneens rechtstreeks te volgen.

De uitzendingen van donderdag 22 augustus

TIJD WAT? WAAR?
10.00 uur Studio Sport: EK paardensport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
17.50 uur Halve finale EK hockey: Nederland - Spanje (m) NPO 2, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
20.20 uur EK paardensport: livestream Grand Prix special NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.15 uur Studio Sport: EK paardensport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER reclame