Hakim Ziyech en Dusan Tadic vieren de overwinning op PAOK
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Het gaat vandaag vooral over hockey, voetbal en paardensport in de sportuitzendingen van de NOS. De Nederlandse hockeyers spelen tegen Schotland op de EK, Ajax gaat op bezoek bij Apoel Nicosia in de play-offs van de Champions League en het is dag twee van de EK paardensport.

Ajax speelt om 21.00 uur de uitwedstrijd tegen Apoel Nicosia in de play-offs van de Champions League. Het duel is rechtstreeks te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app.

Een samenvatting van het duel en de reacties na afloop zijn te zien in het sportgedeelte van Nieuwsuur (vanaf 22.30 uur op NPO 2).

EK hockey

Na de zeges op Ierland en Duitsland staat vanavond de derde en laatste groepswedstrijd van de Nederlandse hockeyers op het programma. Bij de EK in Antwerpen speelt Oranje tegen Schotland.

Het duel is rechtstreeks te zien in een extra uitzending van Studio Sport, vanaf 17.50 uur op NPO 2, via NOS.nl en de NOS-app.

Op de tweede dag van de EK paardensport in Rotterdam staat de landenwedstrijd dressuur op het programma. Vanaf woensdag zijn de EK live te volgen via radio, televisie en internet.

De uitzendingen van dinsdag 20 augustus

Tijd Wat? Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
17.50 uur EK hockey: Nederland-Schotland (m) NPO 2, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.00 uur Liveblog Champions League: APOEL Nicosia-Ajax NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl