De Nederlandse hockeyvrouwen spelen om 18.00 uur tegen Spanje NOS

De sportuitzendingen van de NOS staan vandaag in het teken van hockey, paardensport en voetbal. De Nederlandse hockeysters spelen hun tweede duel op de EK tegen Spanje. In Rotterdam beginnen de Europese kampioenschappen paardensport en een vooruitblik op het Champions League-duel Ajax-APOEL Nicosia.

Zaterdag speelden de Oranjevrouwen op de EK teleurstellend gelijk tegen thuisland België. De regerend Europees kampioen kan zich vandaag revancheren tegen Spanje. De wedstrijd begint om 18.00 uur en is live te volgen in een extra uitzending van Studio Sport op NPO 2 en via NOS.nl en in de NOS-app.

Dressuur en springen

Rotterdam staat vanaf vandaag in het teken van paardensport. De Europese kampioenschappen springen en dressuur vinden plaats in het Kralingse Bos. Vandaag is de eerste ronde van de landenwedstrijd.

EK paardensport live bij de NOS

Vanaf woensdag zijn de EK live te volgen via radio, televisie en internet. De wedstrijd van vandaag is, vanaf 20.30 uur, te volgen via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

In het Sportjournaal (vanaf 18.45 uur op NPO 1) ook aandacht voor Ajax, dat dinsdag tegen APOEL Nicosia speelt in de play-offs van de Champions League.

De uitzendingen van maandag 19 augustus

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
17.50 uur Studio Sport: EK hockey met Nederland-Spanje (v) NPO2, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER reclame