Wesley Sneijder in het shirt van het Nederlands elftal

De sport van zondag bij de NOS

De voetbalcarrière van Wesley Sneijder zit erop, maar uitgepraat is de kleurrijke middenvelder nog niet. In de uitzending van Studio Sport (vanaf 18.00 uur op NPO 1) blikt verslaggever Bert Maalderink met Sneijder terug op zijn rijke loopbaan.

De eerste uitzending van de dag begint echter al om 14.15 uur op NPO 1. Daarin is de ontknoping van de BinckBank Tour te zien, de wielerronde door Nederland en België.

Tim Wellens start in de leiderstrui en verdedigt een voorsprong van acht seconden op de Zwitser Marc Hirschi. De renners rijden van Sint-Pieters-Leeuw naar Geraardsbergen, een etappe over 178 kilometer met aankomst op de kasseien van de befaamde Muur van Geraardsbergen. De finish wordt verwacht rond 16.20 uur.

Vijf eredivisiewedstrijden

In de eredivisie staan vandaag vijf wedstrijden op het programma. Heracles Almelo-PSV is de late wedstrijd om 20.00 uur. De samenvatting van die wedstrijd is te zien in Studio Voetbal, vanaf 22.10 uur op NPO 1.

  • NOS
    De uitslagen en het programma op 17 augustus
  • NOS
    De stand op 17 augustus

Te gast aan tafel bij Sjoerd van Ramshorst zijn Pierre van Hooijdonk, Theo Janssen, Kees Jansma en Willem Vissers. De andere vier wedstrijden zijn 'gewoon' te zien in Studio Sport Eredivisie (vanaf 19.00 uur op NPO 1).

Alle duels zijn vanaf het eerste fluitsignaal tot het laatste balcontact te volgen in een liveblog op NOS.nl, in de NOS-app en via Langs de Lijn op NPO Radio 1.

EK hockey en motorsport

De hockeymannen spelen op de EK in Antwerpen de tweede groepswedstrijd. Nederland won zaterdag met ruime cijfers (5-1) van Ierland en treft vanavond achtvoudig kampioen Duitsland. De wedstrijd is vanaf 20.20 uur te zien op NPO 3 en via NOS.nl en in de NOS-app.

Om 14.15 uur beginnen de motocrossers in de MXGP aan de eerste manche in Italië. Die race is te volgen in een livestream op NOS.nl en in de NOS-app, net als de tweede manche die om 17.10 uur begint.

De uitzendingen van zondag 18 augustus

12.00 uur Liveblog eredivisie NOS.nl en NOS-app
14.15 MXGP Italië: eerste manche NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
14.15 uur Studio Sport: o.a. BinckBank Tour NPO 1, NOS.nl en NOS-app
17.10 uur MXGP Italië: tweede manche NOS.nl en NOS-app
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.20 uur Studio Sport: EK hockey NPO 3, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.10 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl