Steven Bergwijn Pro Shots

PSV heeft het contract met Steven Bergwijn opengebroken en verlengd. De aanvaller ligt nu vast tot medio 2023. Ajax had de afgelopen maanden belangstelling voor de vleugelaanvaller.

Bergwijn (21) is al vanaf zijn dertiende actief voor PSV, na ook een tijdje in de jeugd van Ajax te hebben gespeeld. De zevenvoudig international was de laatste twee seizoenen basisspeler in Eindhoven.

Technisch manager John de Jong: "De relatie tussen PSV en Steven is dermate goed, dat we met het management open over alles hebben gesproken. Dit is het resultaat van een goede samenwerking. We zijn er vanzelfsprekend heel erg trots op dat we Steven kunnen behouden."

Ajax

Ajax toonde de afgelopen maanden dus serieuze interesse in Bergwijn, waarna PSV bleef volhouden dat de Amsterdammer onder geen beding naar zijn geboortestad mocht verhuizen.

Met een nieuw contract voor de nummer tien van PSV, die naar eigen zeggen genoeg andere mogelijkheden had, lijkt er voor hem een einde te komen aan een rumoerige zomer.

"Er waren andere opties, maar uiteindelijk moet alles passen. Voor mij, maar ook voor PSV. En de uitkomst is dat ik hier blijf. Met veel plezier en met veel vertrouwen."

STER reclame