Van Bommel: 'Het was toch even billenknijpen'

Mark van Bommel was te spreken over de zege 3-1 van PSV tegen ADO Den Haag. "Ik vond ons de hele wedstrijd goed spelen, al moet je voor rust blij zijn dat het 1-1 wordt", zei de trainer.

PSV creëerde weliswaar een overwicht, maar kon ADO Den Haag niet zijn wil opleggen. Sterker, PSV verzuimde de wedstrijd op slot te gooien en het bleef daardoor spannend. "Je bent toch een beetje aan het billenknijpen. We moeten onszelf verwijten dat we niet eerder de 3-1, 4-1 of 5-1 maken", aldus Van Bommel.

De voetblessure van Hirving Lozano, die in de wedstrijd na vijftig minuten naar de kant werd gehaald, valt mee volgens Van Bommel. "Hij heeft last van een bloeduitstorting. Dat is normaal gesproken geen probleem."

Van Bommel sluit vertrek Lozano niet uit

Is het eigenlijk denkbaar dat Lozano vanavond zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld? De Mexicaan is naar verluidt nog steeds dicht bij een transfer naar Napoli. "Dat zou zomaar kunnen", sluit Van Bommel het niet uit. "Al kunnen we pas echt iets zeggen totdat iets definitiefs is."

Naast Lozano lonkt er ook een vertrek voor Derrick Luckassen, Trent Sainsbury en Bart Ramselaar bij PSV. Het drietal zat zondag niet bij de selectie.

Bekijk de samenvatting van PSV-ADO Den Haag: 3-1 Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

STER reclame