In Alkmaar is nauwelijks gedonder, behalve in de lucht

tijd van publicatie

AZ leeft in alle rust toe naar het nieuwe voetbalseizoen. In Alkmaar is er zaterdag, op de gebruikelijke open dag voorafgaand aan het nieuwe seizoen, geen grootspraak. Een plek in de topvier is opnieuw het doel, terwijl Calvin Stengs hoopt op Oranje en er van het transferfront weinig nieuws is.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

AZ richt vizier andermaal op topvier, Stengs op het Nederlands elftal

Hoewel, dat laatste is niet helemaal waar. Feyenoord zoekt nog een algemeen en technisch directeur en respectievelijk Robert Eenhoorn en Max Huiberts, beiden nu werkzaam bij AZ, zouden volgens ingewijden het best aan het profiel voldoen.

Huiberts wil wel even ingaan op de vermeende interesse vanuit Rotterdam. "Bij AZ is de rek er nog niet uit. Sportief is het momenteel geen hele grote vooruitgang", zegt de voormalig aanvaller. "Maar dat wil niets over Feyenoord zeggen. Ik ben nu met AZ bezig en dat is een hele mooie club."

Weinig gedonder dus in Alkmaar, al dachten de weergoden daar zaterdagmiddag anders over. De oefenwedstrijd tussen AZ en het Belgische KV Oostende werd vlak na rust bij een 0-1 stand gestaakt wegens hevige regenval.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Noodweer breekt los boven Alkmaar tijdens oefenwedstrijd AZ
Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

STER Reclame