Jaap Stam Pro Shots

Feyenoord heeft zich enigszins hersteld van de flinke nederlaag (0-3) tegen Panathinaikos eerder deze week. De Rotterdammers wonnen zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC, dat uitkomt in de tweede Bundesliga, met 1-0.

Ridgeciano Haps maakte al in de vierde minuut het enige doelpunt op het trainingscomplex van Feyenoord, waar geen toeschouwers welkom waren. De linksback opende de score met een afstandsschot.

Leroy Fer verscheen aan de aftrap voor Feyenoord. De middenvelder krijgt waarschijnlijk binnenkort een contract aangeboden bij de nummer drie van vorig seizoen in de eredivisie. Hij maakte na de eerste helft plaats voor Ramon Hendriks.

Niet de sterkste ploeg

Trainer Jaap Stam koos niet voor zijn sterkste ploeg. Nick Marsman, Wout Burger, Luis Sinesterra, Naoufal Bannis, Lutsharel Geertruida en Jordy Wehrmann kregen de gelegenheid om zich vanaf de aftrap te laten zien.

Denzel Hall, Achraf El Bouchataoui, Emil Hansson, Crysencio Summerville, Cheick Touré en Marouan Azarkan verschenen in het laatste half uur op het speelveld.

STER reclame