Hulpdiensten bij het ongeval op de N272 SQ Vision Mediaprodukties/Sem van Rijssel

Bij een ongeluk op de provinciale weg N272 ter hoogte van Handel in het oosten van Brabant zijn vanmorgen kort na 07.00 uur drie doden gevallen. Twee mensen raakten gewond en zijn overgebracht naar een ziekenhuis.

Er waren drie auto's bij het ongeval betrokken. Vermoedelijk is een auto vanuit Elsendorp in de richting Gemert op de verkeerde weghelft terechtgekomen en heeft daarbij twee auto's geraakt. De eerste auto werd in de flank geraakt waardoor de auto over de kop sloeg en beide inzittenden gewond raakten.

De tweede tegenligger werd frontaal geraakt. Zowel de twee inzittenden van deze auto als de bestuurder van de auto die op de verkeerde weghelft terechtkwam, kwamen hierbij om het leven.

De overleden bestuurder die alleen in de auto zat, is een 31-jarige man uit Erp. In de auto die hij frontaal raakte zaten een 59-jarige man uit Helmond en zijn 55-jarige vrouw.

De twee gewonden zijn een vrouw van 27 en een meisje van 15 jaar uit Helmond. Volgens de politie lijken hun verwondingen niet ernstig.

De politie doet onderzoek op de plek van het ongeluk:

Drie doden bij ongeluk in Handel

De politie probeerde aan het begin van de middag nog in contact te komen met de nabestaanden van de andere overleden slachtoffers. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk zal nog een aantal uren in beslag nemen. Tot die tijd blijft de N272 afgesloten.

Nog twee verkeersdoden

Bij twee verkeersongelukken elders vielen nog eens twee doden. In het Gelderse Neede werd afgelopen nacht een 42-jarige man aangereden door een auto terwijl hij net buiten de bebouwde kom op de weg liep. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend.

In De Lier in Zuid-Holland kwam een 25-jarige scooterrijder om het leven. De man botste door onbekende oorzaak tegen een boom en kwam in het water terecht. Een voorbijganger waarschuwde de politie. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

STER reclame