Tobias Pachonik (l) heeft als speler van Nürnberg een onderonsje met Schalke-spits Kevin Prince Boateng Pro Shots

VVV-Venlo heeft het kwartet aan Duitse spelers volgemaakt. Rechtsback Tobias Pachonik heeft een contract voor drie jaar getekend in Venlo.

VVV was vorige maand al akkoord met Pachonik, maar zijn Italiaanse club Carpi FC 1909 bleef lang dwarsliggen. In eigen land speelde de 24-jarige verdediger voor 1. FC Nürnberg, Stuttgarter Kickers en Schalke 04. Hij degradeerde afgelopen seizoen met Carpi uit de Serie B.

Pachonik is de vierde Duitser die deze zomer naar VVV verkast. Eerder werden doelman Thorsten Kirschbaum, verdediger Steffen Schäfer en middenvelder Richard Neudecker al aangetrokken.

VVV strikt ook Amerikaanse spits

Naast de komst van Pachonik maakte VVV ook de transfer van Haji Wright bekend. De Amerikaanse aanvaller komt over van Schalke 04 en tekent een contract voor één seizoen met de optie voor nog een jaar.

Wright speelde in de jeugd van Los Angeles Galaxy, debuteerde bij New York Cosmos en stapte in 2017 over naar Schalke. Afgelopen seizoen speelde Wright zeven wedstrijden in de Bundesliga, waarin hij één keer scoorde. Voor het tweede elftal scoorde hij 14 keer in 22 wedstrijden.

STER reclame