In samenwerking met
NH
NOS Nieuws

29-jarige man overleden na steekincident Amsterdam

Een 29-jarige man die gistermiddag werd neergestoken in het centrum van Amsterdam, is aan zijn verwondingen overleden. Het is de tweede dode in vier dagen tijd in Amsterdam als gevolg van steekincidenten.

Vrijdagmiddag kreeg de politie rond 16.40 uur een melding dat in de Warmoesstraat iemand was neergestoken. Hierbij raakte het slachtoffer in eerste instantie zwaargewond, later overleed hij in het ziekenhuis, melden NH Nieuws en AT5. Kort na het incident is een 49-jarige man uit Almere aangehouden.

Volgens Het Parool had het slachtoffer een strafblad voor drugszaken, belediging en diefstallen. Ook de verdachte zou een fors strafblad hebben, onder andere voor geweld.

Het is onbekend wat zich precies heeft afgespeeld en wat de aanleiding is van de steekpartij. De politie doet onderzoek en is op zoek naar mensen die meer weten van het incident.

Eerder deze week overleed een 22-jarige man nadat hij was neergestoken bij Plein '40-'45 in Amsterdam. In verband met dat incident is een man van 33 aangehouden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl