NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Donderdag 21.00 uur: Noorwegen-Engeland

Bij het WK voetbal voor vrouwen wordt vandaag de eerste kwartfinale gespeeld. Noorwegen en Engeland trappen om 21.00 uur af in Le Havre. De wedstrijd is live te zien op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app.

De voorbeschouwing in Studio France begint om 20.25 uur op dezelfde zender. Een samenvatting van de wedstrijd is te zien in het late Journaal op NPO 1.

We nemen ook een kijkje bij Oranje, dat komende zaterdag in Valenciennes de kwartfinale tegen Italië speelt. Hoe het ervoor staat in het Nederlands kamp zie je in het Sportjournaal (NPO 1, 18.45 uur).

Bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 is de WK-kwartfinale tussen Noorwegen en Engeland natuurlijk live te volgen, net als de wedstrijd van de Nederlandse hockeyvrouwen tegen Duitsland in de Hockey Pro League.

TT Assen en hockey

In het Sportjournaal en Langs de Lijn En Omstreken is er ook aandacht voor de TT van Assen, die komende zondag voor de 89ste keer wordt gereden. Vandaag is de persconferentie met coureurs. Onder anderen Marc Márquez, de leider in de WK-stand van de MotoGP, is daarbij aanwezig.

Vandaag zijn voor de hockeyvrouwen ook de halve finales van de Pro League in Amstelveen. Tegenstander om 20.00 uur is Duitsland.

Uitzendingen donderdag

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.25 uur Studio France: Noorwegen-Engeland NPO 3, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2, NOS.nl en NOS-app
00.00 uur Sport in late Journaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl