Jaap Stam
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Het is een afwisselende sportdag met onder meer twee achtste finales op het WK voetbal, een persconferentie van Sarina Wiegman, de finish van Maarten van der Weijden en de eerste training van Jaap Stam als coach van Feyenoord.

Hoe staan de Oranjevrouwen ervoor in aanloop naar het achtstefinaleduel met Japan op het WK? Bondscoach Wiegman geeft om 17.00 uur een persconferentie over de wedstrijd van dinsdag. De persbijeenkomst is rechtstreeks te volgen via NOS.nl en de NOS-app.

Twee achtste finales

Het WK gaat verder met Spanje-VS (aftrap 18.00 uur) en Zweden-Canada (21.00 uur). Eerstgenoemde wedstrijd wordt live uitgezonden op NPO 2, terwijl de late avondwedstrijd via NPO 3 te zien zal zijn. Beide duels zijn ook te volgen via NOS.nl en de NOS-app.

WK 2019

Wat brengt het voetbalseizoen voor Feyenoord met Jaap Stam als nieuwe hoofdtrainer? Een verslag van de eerste training is te zien in het Sportjournaal omstreeks 18.45 uur op NPO 1.

Er is vandaag ook weer een nieuwe Formule 1-podcast. Jan Lammers, Louis Dekker en presentatrice Amber Brantsen blikken terug op de Grand Prix van Frankrijk.

Finish Van der Weijden

We staan ook stil bij de finish van Maarten van der Weijden, die zijn Elfstedentocht vandaag hoopt te voltooien. Een verslag hiervan is te zien in het NOS-journaal en op NOS.nl en de NOS-app. Via ons YouTube-kanaal is de finish live te volgen.

De uitzendingen van vandaag

Hele dag Elfstedenzwemtocht YouTube-kanaal NOS Sport
17.00 uur Persconferentie Sarina Wiegman NOS.nl en NOS-app
17.45 uur WK voetbal (v): Spanje-VS NPO 2, NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.25 uur Studio France NPO 3, NOS.nl en NOS-app
21.00 uur WK voetbal (v): Zweden-Canada NPO 3, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
23.59 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl