Kiki Bertens
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Vandaag is er een rustdag in de Giro d'Italia, maar dat betekent niet dat er verder niets te beleven valt op sportgebied. Op Roland Garros komt Kiki Bertens voor het eerst in actie. Ze neemt het vanaf 11.00 uur op tegen de Française Pauline Parmentier.

Beelden van die partij zijn vanaf 18.45 uur te zien in het Sportjournaal op NPO 1 en vanaf 22.40 uur in Nieuwsuur op NPO 2, maar al eerder op NOS.nl en in de NOS-app. Op NPO Radio 1 zijn flitsen te horen van het duel.

Oranjevrouwen

De Oranjevrouwen bereiden zich verder voor op het WK. Vandaag wordt de selectie gecompleteerd met de komst van Lieke Martens en Shanice van de Sanden. Beide speelsters mochten later aansluiten omdat ze vorige week de Champions League-finale speelden.

Gesprekken met de Oranjevrouwen zijn te zien in het Sportjournaal, te horen bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en te lezen op NOS.nl en in de NOS-app.

Lieke Martens

Het is maandag en dat betekent dat Langs de Lijn En Omstreken het Sportforum heeft. Te gast zijn vandaag tenniscoach Tjerk Bogtstra, NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg en oud-wielrenner Danny Nelissen.

Vanaf 21.30 uur wordt er onder andere gesproken over de Giro, Roland Garros en het voetbal.

Uitzendingen

13.00 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken (het Sportforum) NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl