Groenewegen blijft ongenaakbaar in Vierdaagse van Duinkerke

time icon

Dylan Groenewegen heeft na de eerste en de tweede ook de derde etappe in de Vierdaagse van Duinkerke op zijn naam geschreven. Vanzelfsprekend behoudt de topsprinter van Jumbo de leiderstrui.

Team Jumbo-Visma cycling
@JumboVismaRoad
🇫🇷#4JDD And that's three in a row for @GroenewegenD @JumboVismaRoad in @4JDDunkerque 🏆. Massive lead-out from @GroendahlJansen and @MikeTeunissen in the last 1,5 km. #samenwinnen #teamwork
1 maand geleden

Woensdag had hij de dagzege nog via de jurytafel gewonnen (winnaar Clément Venturini kreeg een diskwalificatie aan zijn broek). Een dag later was Groenewegen weer veruit de snelste.

De 25-jarige Amsterdammer werd keurig vooraan afgeleverd en eenmaal in de sprint kwamen de Fransen Marc Sarreau en Christophe Laporte geen moment in de buurt.

Cyclism'Actu
@cyclismactu
Arrivée de la 3e étape des @4JDDunkerque à Compiègne ce mercredi 🚴🏻‍♂️VICTOIRE au sprint de @GroenewegenD du @JumboVismaRoad devant @Sarreau et @LAPORTEChristop #4JDD #Compiegne #LesRP #Eurosport #CyclismActu
1 maand geleden

Eerder had Sjoerd van Ginneken zich laten zien in de kopgroep van de dag. De Roompot-renner en zijn drie kompanen werden op 6 kilometer van de meet ingerekend.

STER Reclame