Mark van Bommel tijdens een persconferentie
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

Het is de week van Ajax, maar als de Amsterdammers niet oppassen kan het ook de week worden waarin PSV toch nog de koppositie herovert in de eredivisie, die zondag weer wordt hervat met de voorlaatste speelronde. Hoe staan ze er in Eindhoven voor? En hoe hebben ze daar naar de aftocht van Ajax in Europa gekeken?

Trainer Mark van Bommel geeft vandaag een persconferentie en beelden daarvan zijn te zien in het Sportjournaal (18.45 uur op NPO 1) en Nieuwsuur (22.40 uur op NPO 2), maar al eerder op NOS.nl en in de NOS-app.

Liveblog eredivisie

Daar houden we vanaf omstreeks 12.00 uur ook een liveblog bij met alle wetenswaardigheden over het komende voetbalweekeinde. Zondag zijn er negen wedstrijden tegelijkertijd, waaronder Ajax-Utrecht en AZ-PSV.

We praten ook met Dick Advocaat en John van den Brom, de trainers van respectievelijk FC Utrecht en AZ, over hun mogelijk beslissende rol in de titelstrijd. Te zien in het Sportjournaal en Nieuwsuur.

Roglic in de Giro

En vanuit Italië heeft verslaggever Han Kock het laatste nieuws over de Giro d'Italia, de eerste grote wielerronde van het jaar die zaterdag begint. Vandaag zoomt hij in op Primoz Roglic, de Sloveense kopman van de Nederlandse ploeg Team Jumbo-Visma.

Uitzendingen vrijdag

12.00 uur Liveblog 'Warming-up' NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl