In samenwerking met
NH
NOS Nieuws

Ruilactie geslaagd, groenteboer krijgt kaartjes Ajax-Spurs

Een groenteboer uit Heemstede kon na een geslaagde ruilactie op de valreep toch naar de voetbalwedstrijd van Ajax van vanavond. In ruil voor een half jaar lang gratis groente en fruit ontving de winkelier twee kaartjes voor de halve finale tegen Tottenham Hotspur in de Johan Cruijff Arena.

Groenteboer Edward Kors wilde heel graag met zijn zoon naar de wedstrijd en had daar een hoop voor over. Eergisteren kwam hij met het voorstel dat wie hem aan twee tickets zou helpen, een half jaar lang gratis groente en fruit bij hem op kon halen.

Vanochtend liepen twee vrouwen bij Kors naar binnen en ze betaalden tijdens het afrekenen van groenten niet met geld, maar met twee kaartjes voor de wedstrijd. "Nee, je neemt me in de maling", zei de verbouwereerde Kors tegen de vrouwen. Toen bleek dat hij echt naar de wedstrijd kon, schoot hij vol:

De vrouwen werkten voor een bedrijf dat nog twee kaartjes mocht weggeven, schrijft NH Nieuws. Ze besloten dat de tickets bij de groenteboer in goede handen zouden zijn. Ook zijn zoon was door het dolle heen toen hij hoorde dat hij de wedstrijd in het stadion mocht kijken.

"De kaartjes zijn op bijvoorbeeld Marktplaats zo ontzettend duur, daar ga ik niet aan beginnen", zei Kors eerder tegen NH Nieuws. Nu kan hij, in ruil voor een half jaar gratis groenten en fruit, toch in het stadion genieten van de halve finale van de Champions League.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl