Steven Berghuis Pro shots

De sport van woensdag bij de NOS

time icon

Vandaag gaat de doordeweekse speelronde van de eredivisie verder met drie wedstrijden. Om 19.45 uur beginnen we met FC Utrecht-Fortuna Sittard en PEC Zwolle-FC Groningen en vanaf 20.45 uur neemt NAC Breda het thuis op tegen Feyenoord.

De wedstrijden zijn live te volgen bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1, dat al om 19.30 uur begint, en via het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Samenvattingen van alle duels zijn vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1, in Studio Sport Voetbal.

Vandaag wordt er ook weer gekoerst, door de mannen en de vrouwen. In de Ardennen wordt de Waalse Pijl gereden.

De wedstrijd is in de middag live te zien op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app. De uitzending begint om 14.20 uur. Vanaf dat moment zijn er op NPO Radio 1 flitsen te horen. Via het liveblog op NOS.nl en in de app is de koers vanaf het middaguur te volgen.

Een samenvatting van zowel de mannen- als de vrouwenkoers is vanaf 18.45 uur te zien in het Sportjournaal op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

In Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2) is er verder aandacht voor de wedstrijd tussen de volleybalsters van Sliedrecht Sport en VC Sneek. In de strijd om de landstitel heeft regerend kampioen Sliedrecht vanavond aan een zege genoeg om de champagne te mogen ontkurken.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.20 uur Studio Sport (Waalse Pijl) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.15 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER Reclame