Prins Louis Reuters

Paleis deelt foto's van jarige prins Louis (1)

tijd van publicatie

Het is een drukke verjaardagsweek voor de Britse koninklijke familie: afgelopen zondag blies de Britse koningin Elizabeth 93 kaarsjes uit en vandaag wordt prins Louis, de jongste zoon van prins William en Kate Middleton, 1 jaar oud.

Ter ere van de eerste verjaardag van Louis deelde het Britse koningshuis drie nieuwe foto's van hem.

Prins Louis net voor zijn eerste verjaardag Reuters

De foto's zijn eerder deze maand genomen door Kate, in de tuin van hun huis, Anmer Hall in Norfolk. Kate maakte ook de eerste portretfoto's van Louis toen hij net geboren was.

Prins Louis werd precies een jaar geleden geboren in het St. Mary's Hospital in Londen. Hij is het derde en jongste kind van William en Kate: zijn zus Charlotte wordt volgende week 4 en zijn broer George wordt op 22 juli 6 jaar oud.

Louis heet voluit Zijne Koninklijke Hoogheid prins Louis Arthur Charles of Cambridge. De prins is vijfde in lijn voor de troonopvolging.

Prins Louis Reuters

De foto's van Louis werden vannacht op sociale media gedeeld door het koningshuis. Ze waren meteen een hit: inmiddels zijn ze al tienduizenden keren geliket en gedeeld.

Louis krijgt een dezer weken een neefje of nichtje erbij: prins Harry en zijn vrouw Meghan verwachten een kindje eind april of begin mei. Het is de eerste zwangerschap van Meghan. In mei vorig jaar trouwde het paar.

STER Reclame