Callum Hudson-Odoi op de grond Getty

Voor Chelsea-aanvaller Callum Hudson-Odoi is het seizoen voorbij. Het 18-jarige talent, voor wie Bayern München veel belangstelling toont, heeft een zware achillespeesblessure opgelopen. Hij viel maandagavond in de competitiewedstrijd tegen Burnley (2-2) vlak voor de rust uit.

Hudson-Odoi heeft via Twitter laten weten dat het om een gescheurde achillespees gaat. "Ik ben echt ontdaan dat ik hiermee mijn seizoen moet beëindigen. Ik zal hard moeten werken en ga proberen om sterker terug te komen voor het nieuwe seizoen."

Hudson-Odoi maakte vorige maand zijn debuut in de Engelse ploeg. Op 6 juni zou hij in Portugal met Engeland tegen Oranje spelen in de halve finales van de Nations League.

Callum Hudson-Odoi geblesseerd op de grond AFP

Bayern München

Het contract van Hudson-Odoi bij Chelsea loopt medio 2020 af. Als hij zijn verbintenis in Londen niet verlengt, wil de Engelse club hem verkopen. Bayern München leek eerder bereid om minstens 30 miljoen euro voor hem te willen betalen. De Duitse topclub zal nu waarschijnlijk eerst het herstel van Hudson-Odoi afwachten voordat een transfer daadwerkelijk nog aan de orde komt.

STER reclame