Huntelaar viert zijn goal, het duel FC Groningen-Ajax werd 0-1 ANP

De sport van dinsdag bij de NOS

tijd van publicatie

Vanavond staan er vier eredivisiewedstrijden op het programma. Met nog drie speelronden te gaan schakelen we in het Sportjournaal over naar de Johan Cruijff Arena, waar verslaggever Joep Schreuder vooruitblikt op de confrontatie tussen koploper Ajax en Vitesse.

Alle wedstrijden zijn live te volgen via een blog op NOS.nl en in de app, via Teletekst-pagina 818 en via Langs de Lijn En Omstreken, dat op NPO Radio 1 al om 19.30 uur begint. Beelden van de duels zijn vanaf 22.20 uur te zien in Studio Sport Voetbal op NPO 1.

Enschede viert feest

FC Twente is na één seizoen afwezigheid weer terug op het hoogste voetbalniveau en dat wordt gevierd. In het Sportjournaal op NPO 1 om 18.45 uur aandacht voor de kampioen van de eerste divisie en de huldiging in Enschede.

In Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2) komt oud-tafeltennisster Bettine Vriesekoop aan het woord. De voormalig Europees kampioene is aangesteld als bondscoach van de meisjeskadetten, om het opkomend talent zo goed mogelijk te begeleiden.

Met de WK in Boedapest in volle gang en slechts twee speelsters in de top-100 moet het algemene niveau van de tafeltennissport in Nederland omhoog.

Uitzendingen dinsdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.20 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER Reclame