Mathieu van der Poel en Ellen van Dijk
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Het is vandaag de dag van de Amstel Gold Race. De vrouwenkoers is vanaf 12.00 uur live te volgen op NOS.nl en in de NOS-app en zal rond 13.20 uur ook live te zien zijn op NPO 1.

Vanaf ongeveer 14.45 uur zijn we op NPO 1, NOS.nl en de app live bij de mannenwedstrijd. De koersen zijn uiteraard ook te volgen via Langs de Lijn op NPO Radio 1, dat om 14.00 uur begint.

Samenvattingen van beide wedstrijden kunt u zien in de Studio Sport-uitzending van 18.10 uur. Daarin ook beelden van het eerste duel in de play-offs om de nationale volleybaltitel bij de mannen, de FED Cup-ontmoeting van Nederland met Japan en een reportage met olympisch kampioene roeien Ilse Paulis.

Euro Hockey League

De hockeyers van Amsterdam slaagden er gisteren niet in de Nederlandse eer hoog te houden bij de Euro Hockey League in Eindhoven en vlogen er in de kwartfinales uit. Beelden van de halve finales - Mannheimer HC (Duitsland)-Waterloo Ducks (België) en Real Club de Polo (Spanje)-Rot Weiss Köln (Duitsland) - zijn te zien aan het eind van de middaguitzending.

Een samenvatting van Amsterdam-Den Bosch, de halve eindstrijd van de Euro Hockey Club Cup voor vrouwen, volgt in de Studio Sport-uitzending van 18.10 uur.

  • NOS
    Programma van de 31ste speelronde in de eredivisie
  • NOS
    De stand in de eredivisie

De 31ste speelronde van de eredivisie wordt vandaag afgesloten met drie wedstrijden. Excelsior-Willem II, Fortuna-NAC en PSV-ADO zijn allemaal te volgen in ons liveblog op NOS.nl en via liveflitsen in Langs de Lijn. Om 19.00 uur volgen de samenvattingen op NPO 1.

Uitzendingen zondag

12.00 uur Amstel Gold Race (v) NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.08 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl