NOS Sport

Amsterdam in Euro Hockey League live te volgen bij de NOS

Euro Hockey League te volgen bij de NOS

Amsterdam is doorgedrongen tot de kwartfinales van de Euro Hockey League. De ontknoping van dit prestigieuze toernooi in Eindhoven is dit weekend op de voet te volgen bij de NOS.

De ploeg van coach Jan Jorn van 't Land neemt het zaterdag op tegen het Duitse Rot-Weiss Köln dat Kampong - verliezend finalist van vorig jaar - donderdag de weg naar de laatste acht versperde.

Amsterdam, verliezend finalist in 2012 en 2016, draaide warm voor het duel met de Duitsers door het Schotse Grove Menzieshill met 12-1 te verpulveren.

Livestream en uitzendingen op NPO 1

De kwartfinale tussen Amsterdam en Rot-Weiss Köln begint om 16.15 uur en is zaterdag te volgen in Studio Sport op NPO 1 en via NOS.nl en de NOS-app. De uitzending begint om 15.30 uur.

Als de ploeg van Van 't Land wint, is zondagmiddag ook de halve finale van de hockeyers via een livestream op NOS.nl en in de app te zien.

De finale van de Euro Hockey League is, ongeacht de resultaten van Amsterdam, maandag te volgen via een uitzending van Studio Sport op NPO 1 en NOS.nl en via de app. De uitzending begint om 14.30 uur.

Vrouwen spelen EHCC

Ook de hockeyvrouwen komen dit weekend in actie in Europees verband. In Amsterdam wordt de Euro Hockey Club Cup (EHCC) gespeeld. Namens Nederland doen titelverdediger Den Bosch en Amsterdam mee.

Samenvattingen van de duels van de Nederlandse clubs zijn te zien op NOS.nl.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl