NOS Voetbal

Juventus-coach Allegri: 'Ronaldo staat in de basis tegen Ajax'

Cristiano Ronaldo zal morgen spelen tegen Ajax in de kwartfinales van de Champions League. Dat heeft Juventus-coach Massimiliano Allegri gezegd op een persconferentie in de Johan Cruijff Arena.

"Hij heeft goed getraind met het team, is beschikbaar en staat in de basis", aldus Allegri over zijn Portugese sterspeler, die twee weken geleden een bovenbeenblessure opliep. Hij hervatte zondag pas de training.

Eerder werd bekend dat Juventus wel een andere steunpilaar mist: verdediger Giorgio Chiellini. De Italiaans international blesseerde gisteravond zijn kuit op de training in Italië.

Ronaldo laat zich al zien in Johan Cruijff Arena

Aan het begin van de avond landde Juventus in Amsterdam. De spelersbus reed meteen door naar de Arena, zodat de spelers het veld konden inspecteren en Allegri zijn persconferentie kon geven.

"Ajax is een sterk team", zei Allegri ook nog. "Ze hebben Real Madrid uitgeschakeld en waren gelijk aan Bayern München. De spelers zijn erg technisch en agressief, het zal een open wedstrijd worden."

"We hebben de wedstrijd voorbereid en hun sterke punten geanalyseerd. We zullen veel moeten lopen morgen", aldus de Italiaan.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl