Zinedine Zidane

Real Madrid loopt in competitie tegen negende nederlaag aan

Real Madrid is in de Spaanse competitie al tegen zijn negende nederlaag aangelopen. Op bezoek bij Valencia kregen de mannen van coach Zinedine Zidane met 2-1 op de broek.

Na ruim een half uur schoot Goncalo Guedes vanaf een meter of twaalf de openingstreffer binnen. Ook in het vervolg was de thuisploeg veel gevaarlijker en in de 83ste minuut besliste voormalig Real-verdediger Ezequiel Garay de wedstrijd met een kopbal.

Karim Benzema kopte de bezoekers in de 94ste minuut nog wel op 2-1, maar direct daarna werd er afgefloten.

Derde

Real, dat zijn laatste drie duels had gewonnen, staat in Spanje op de derde plaats. Koploper Barcelona staat dertien punten voor. Ook nummer twee Atlético staat inmiddels op vijf punten.