Memphis Depay zette Oranje al snel op voorsprong tegen Wit-Rusland
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Natuurlijk, er moest nog wel even gewonnen worden door het Nederlands elftal, maar de wedstrijd van donderdag tegen Wit-Rusland was voor Oranje toch vooral een prettige opwarmer voor de clash van vanavond met Duitsland, eveneens in EK-kwalificatiegroep C.

Het duel in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam begint om 20.45 uur en is op diverse NOS-platforms live te volgen. De wedstrijd is te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app, te beluisteren op NPO Radio 1 en te volgen via het liveblog op NOS.nl en de NOS-app.

Sjoerd van Ramshorst beschouwt voor met Rafael van der Vaart en Jeroen Grueter

Maar ruimschoots van tevoren wordt er al vooruitgeblikt: vanaf 19.30 uur in de Studio Sport-uitzending op NPO 1, vervolgens gedurende het NOS Journaal door presentator Sjoerd van Ramshorst, oud-international Rafael van der Vaart en commentator Jeroen Grueter op NOS.nl en daarna weer tot aan de aftrap op NPO 1.

Van motocross tot handbal

Ook in de middaguitzending van Studio Sport (vanaf 13.10 uur op NPO 1) komt Nederland-Duitsland al aan bod, maar daarin is ook volop ruimte voor andere sport.

Zo zijn beide manches van de MXGP van Groot-Brittannië (start om respectievelijk 14.15 uur en 17.10 uur) in z'n geheel te zien, is er een liveverslag van de hockeywedstrijd tussen Kampong en Oranje-Rood (mannen), komt de tweede helft van het handbalduel Lions-Aalsmeer (mannen) in beeld en wordt in samenvatting uitgebreid teruggekeken op de WK kunstrijden.

Mathieu van der Poel verkent het parcours van de Ronde van Vlaanderen

In de avondeditie van Studio Sport (vanaf 19.00 uur op NPO 1) is ook aandacht voor wielrenner Mathieu van der Poel, de wereldkampioen veldrijden die net aan het wegseizoen is begonnen, en de nieuwe start van de Nederlandse handbalvrouwen onder de nieuwe bondscoach Emmanuel Mayonnade.

De uitzendingen van zondag 24 maart

13.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.00 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Liveblog Nederland-Duitsland NOS.nl en NOS-app
19.30 uur Voorbeschouwing Nederland-Duitsland NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.50 uur Voorbeschouwing Nederland-Duitsland NOS.nl en NOS-app
20.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
20.20 uur Voorbeschouwing Nederland-Duitsland NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.45 uur Nederland-Duitsland NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl