Memphis Depay in het duel met Frankrijk ANP

De sport van donderdag bij de NOS

time icon

Het Nederlands elftal begint vanavond aan het kwalificatietoernooi voor het EK 2020 met de thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland. Het duel begint om 20.45 uur en is live te zien op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app. De voorbeschouwing vanuit De Kuip in Rotterdam begint om 20.00 uur.

De wedstrijd is verder te volgen in het liveblog op de site en in de app en bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 (vanaf 20.30 uur). De social-redactie houdt je via ons Instagram-account (@nossport) op de hoogte van wat er in De Kuip gebeurt.

Na afloop van de wedstrijd zijn er natuurlijk interviews met bondscoach Ronald Koeman en spelers van het Nederlands elftal.

Verder hebben we ook aandacht voor de andere wedstrijd in de groep van Oranje (tussen Noord-Ierland en Estland) en voor de rest van het kwalificatietoernooi.

Vrije kür paren op WK kunstrijden

Afgelopen nacht al werd op de WK kunstrijden in Japan de vrije kür voor paren gereden. Een samenvatting daarvan is te zien in het Lunchjournaal (om 13.00 uur op NPO 1) en in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1)

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Liveblog EK-kwalificatie: Nederland - Wit-Rusland NPO 1 en NOS.nl
20.00 uur EK-kwalificatie: Nederland - Wit-Rusland NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

STER Reclame