Bondscoach Ronald Koeman geeft vandaag een persconferentie
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Geen live sport vandaag bij de NOS, maar wel een dag met vooruitblikken en terugkijken. Op het programma een persconferentie van bondscoach Ronald Koeman, het Sportforum in Langs de Lijn En Omstreken en twee nieuwe podcasts (voetbal en Formule 1).

Het Nederlands elftal komt bij elkaar in voorbereiding op de EK-kwalificatieduels met Wit-Rusland en Duitsland, respectievelijk aanstaande donderdag en zondag. Oranje verzamelt rond 13.00 uur op de KNVB-campus in Zeist en om 15.45 uur geeft bondscoach Ronald Koeman een persconferentie.

Livestream

Die zal rechtstreeks te volgen zijn via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app. Ook in het Lunchjournaal (vanaf 13.10 uur op NPO 1) en in het sportgedeelte van Nieuwsuur (vanaf 22.40 uur op NPO 2) komt het Nederlands elftal voorbij.

In verband met het politieke debat in aanloop naar Provinciale Statenverkiezingen is er vandaag geen Sportjournaal, maar in het Journaal van 18.00 uur wel aandacht voor het Nederlands elftal en de zesde etappe in Tirreno-Adriatico.

Veel praten

Zowel het afgelopen eredivisieweekend als de aankomende voetbalweek komt aan bod in een nieuwe aflevering van de NOS Voetbalpodcast. De start van het Formule 1-seizoen wordt besproken in de NOS Formule 1-podcast.

In het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken (vanaf 21.30 uur op NPO Radio 1) zijn Volkskrant-journalist Lennart Bloemhof, NOS-voetbalcommentator Jeroen Grueter en AD-journalist Sjoerd Mossou te gast.

De uitzendingen van maandag 18 maart

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
15.45 uur Persconferentie bondscoach Ronald Koeman NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl