De sport van zaterdag bij de NOS

Parijs-Nice AFP

Een drukke sportdag vandaag die om 15.00 uur begint op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app met livebeelden vanuit Frankrijk. De ontknoping van de voorlaatste etappe van Parijs-Nice is vanaf dat tijdstip te volgen op al onze kanalen.

In dezelfde uitzending is er ook aandacht voor paardensport, de wereldbeker dressuur bij Indoor Brabant.

Formule 1 en Six Nations

Vanmorgen reed Max Verstappen zijn Red Bull naar de vierde plaats in de kwalificatie voor de Grand Prix van Australiƫ. Beelden van die kwalificatie zijn te zien in het Sportjournaal van 18.50 uur op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

Ook de laatste speelronde in de Six Nations komt aan bod. Een samenvatting van het duel tussen koploper Wales en nummer drie Ierland is te zien in het Sportjournaal.

Vier eredivisiewedstrijden

In de eredivisie staan vandaag vier wedstrijden op het programma. Alle vier de duels zijn live te volgen via een blog op NOS.nl, Teletekst-pagina 818 en via liveflitsen op NPO Radio 1. Beelden van deze duels zijn vanaf 22.40 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

1/2Het programma en de eerste uitslag van eredivisie speelronde 26 NOS
2/2Stand eredivisie OS

In de late uitzending van Studio Sport (23.35 uur) op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app aandacht voor basketbal. Leiden en Groningen staan voor de tweede keer tegenover elkaar in de halve finales van het bekertoernooi. Leiden won het eerste duel met 71-66.

Ook zijn we bij de wedstrijd Feyenoord onder 19-Ajax onder 19. Dat is niet alleen een mini-Klassieker, maar ook een duel tussen de trainers Dirk Kuijt en John Heitinga.

Uitzendingen zaterdag 16 maart

15.00 uurStudio Sport met Parijs-Nice en Indoor BrabantNPO 1, NOS.nl, NOS-app
18.50 uurSportjournaalNPO 1, NOS.nl, NOS-app
19.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.40 uurStudio Sport EredivisieNPO 1, NOS.nl, NOS-app
23.35 uurStudio SportNPO 1, NOS.nl, NOS-app

STER Reclame