Heel Holland Bakt/Omroep Max

Brownies gestolen uit winkel Heel Holland Bakt-finalist

time icon

Dieven hebben ingebroken in de bakwinkel van een van de finalisten van Heel Holland Bakt van vorig jaar. Ze haalden de zaak van Marjolein van Till in Ameide overhoop en namen haar telefoonoplader en brownies mee.

Op Instagram schrijft Van Till dat er geen grote of waardevolle spullen zijn meegenomen. Ze is wel verdrietig dat er nog voor de officiële opening van de winkel al is ingebroken. "Veel rommel en kapotte deuren, maar vooral het gevoel. Mijn plekje waar ik samen met anderen zo hard voor werk, opengebroken en overhoop gehaald."

Tegen RTV Utrecht zegt ze dat ze alweer aan het bakken is, zodat de bestellingen van morgen geleverd kunnen worden.

watbaktmarjolein
Ameide
Hier wordt je toch heel verdrietig van...we zijn nog niet eens officieel open, nog volop bezig om het op te bouwen en er is ingebroken vannacht. Veel rommel en kapotte deuren. Gelukkig geen grote of waardevolle spullen weg maar wat een rotgevoel geeft het. En veel gedoe. Maar vooral het gevoel. Zoals ik gister schreef, mijn plekje waar ik samen met anderen zo hard voor werk, opengebroken en overhoop gehaald 😔 wat zijn er toch ook waardeloze mensen op de wereld.. #inbraak #politie #aangifte #nieteerlijk #ratten #hardwerken #eigenwinkel
Dit is een artikel van

STER Reclame