ANP

De sport van vrijdag bij de NOS

time icon

Welke ploeg treft Ajax in de kwartfinales van de Champions League? Hoe doorstaat Max Verstappen de eerste vrije trainingen van de Grand Prix van Australiƫ? En wie neemt bondscoach Ronald Koeman mee naar de EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje?

Al die vragen worden vandaag beantwoord. De loting met Ajax in de koker is om 12.00 uur in het Zwitserse Nyon en is te volgen in ons liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. De definitieve selectie van het Nederlands elftal wordt ook rond die tijd verwacht.

Verder zijn we bij de persconferentie van koploper PSV, blikken we in ons vaste liveblog op vrijdag, de 'Warming-up', vooruit op het eredivisieweekend en volgen we het eredivisieduel van vanavond, Fortuna Sittard-FC Emmen, op de voet.

Fortuna Sittard-FC Emmen begint om 20.00 uur en is ook te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Een samenvatting is te zien in Studio Sport Eredivisie om 22.30 uur op NPO 1.

Dylan Groenewegen draagt de groene trui in Parijs-Nice AFP

Parijs-Nice

De renners in Parijs-Nice trekken vandaag in de zesde etappe van Peynier naar Brignoles, met sprintkanon Dylan Groenewegen in de groene trui. De etappe is vanaf 15.15 uur live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

Ook in Italiƫ wordt gekoerst. Tom Dumoulin bereidt zich in de Tirreno-Adriatico voor op de Giro d'Italia. Vandaag staat etappe drie op het programma.

Formule 1 barst los

Ook vandaag: de eerste vrije trainingen van het nieuwe Formule 1-seizoen, eredivisiewedstrijden in het vrouwenvoetbal, en een wereldbekerwedstrijd turnen in Bakoe met onder anderen Epke Zonderland.

Uitzendingen

11.00 uur Liveblog voetbal, met loting CL NOS.nl
13.00 uur Lunchjournaal NPO 1
15.15 uur Parijs-Nice etappe 6 NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER Reclame