ANP
NOS Voetbal

De sport van zondag bij de NOS

Een bomvolle sportdag bij de NOS. In de middag ligt de nadruk op de WK baanwielrennen, de EK indooratletiek en eredivisievoetbal. 's Avonds volgt de ontknoping van de WK allround schaatsen in Calgary.

Vanuit Polen trappen Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen de zondag af. De twee baanrenners komen al om 12.00 uur in actie in de halve finales van het individuele sprinttoernooi. Beelden daarvan zijn te zien in de Studio Sport-uitzending van 13.10 uur.

Van 14.00 uur tot ongeveer 16.45 uur zijn alle finales te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

Er wordt tussendoor ook geschakeld naar de EK indooratletiek in Glasgow. Nadine Visser komt namens Nederland in actie in de halve finales van de 60 meter horde. Uiteraard is ook alles bij Langs de Lijn op NPO Radio 1 te volgen.

Reportages Bertens en Oranjevoetbalsters

In de uitzending van 18.10 uur is een uitgebreide reportage over Kiki Bertens te zien. Ook zijn we aanwezig bij de Nederlandse voetbalsters, die in Portugal in actie komen op de Algarve Cup.

In de eredivisie is geen wedstrijd om 12.15 uur. Twee duels beginnen om 14.30 uur en om 16.45 uur zijn er nog twee. De wedstrijden zijn te volgen in ons liveblog op NOS.nl en bij Langs de Lijn op NPO Radio 1. Vanaf 19.00 uur zijn de samenvattingen te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

  • NOS
    Programma en uitslagen speelronde 24
NOS
De stand

Studio Voetbal niet op NPO 1, maar op NPO 3

Het voetbalweekend wordt weer besproken in Studio Voetbal. Maar let op: niet op NPO 1 maar om 22.30 uur op NPO 3, vanwege de WK allround schaatsen in Calgary. Evgeniy Levchenko, Kees Jansma, Rafael van der Vaart en Feyenoord-directeur Jan de Jong zijn te gast bij Tom Egbers.

Zoals gezegd is er op NPO 1 plaats ingeruimd voor de wereldkampioenschappen allround. Vanaf 20.22 uur, na het Achtuurjournaal, is te zien hoe de Nederlanders presteren op de tweede dag.

Op de snelle ijsbaan in de Olympic Oval komen Sven Kramer, Patrick Roest, Douwe de Vries, Ireen Wüst, Antoinette de Jong en Carlijn Achtereekte op het ijs namens Nederland. Henry Schut ontvangt Erben Wennemars en Rintje Ritsma in de studio.

NOS

Uitzendingen zondag

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Studio Sport met o.a. atletiek, baanwielrennen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Radio Langs de Lijn NPO Radio 1
18.10 uur Studio Sport met o.a. reportages Bertens en Oranjevrouwen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.00 uur Radio Langs de Lijn: WK allround schaatsen NPO Radio 1
20.22 uur Studio Sport schaatsen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Studio Voetbal met Levchenko, Jansma, Van der Vaart en Feyenoord-directeur De Jong NPO 3, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl