Jutta Leerdam
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Vandaag is de eerste dag van de WK sprint in Thialf en die zenden we live uit. Vanaf 15.00 uur is het toernooi te volgen op NPO 1, NOS.nl, NPO Radio 1 en in de NOS-app.

Op televisie zorgen Annette Gerritsen en Erben Wennemars voor de analyse en op de radio doet Simon Kuipers dat. Voor Nederland komen Kjeld Nuis, Kai Verbij, Hein Otterspeer, Jutta Leerdam, Letitia de Jong en Sanneke de Neeling in de baan.

Maar er is nog meer schaatsen: in het Zweedse Lulea is de tweede van drie marathons, die het slotstuk vormen van de Grand Prix. Een samenvatting is te zien in het Sportjournaal, om 18.50 uur op NPO 1. Gary Hekman en Irene Schouten wonnen de eerste marathon in Lulea.

Vier eredivisiewedstrijden

Dan de eredivisie. Er zijn vier wedstrijden vandaag en die zijn allemaal te volgen op NPO Radio 1 en in een liveblog dat omstreeks 18.00 uur op NOS.nl en in de NOS-app van start gaat. Samenvattingen van de wedstrijd zijn te zien om 22.25 uur op NPO 1.

In de laatste Studio Sport-uitzending van de dag, om 23.22 uur op NPO 1, laten we beelden zien van de korfbalwedstrijd KZ/Thermo4U-LDODK/Rinsma en de rugbywedstrijd Wales-Engeland bij de Six Nations.

Ook is er een reportage over Tom Dumoulin, die in Abu Dhabi aan zijn wielerseizoen begint.

Uitzendingen

Tijd Programma Waar?
14.50 uur Schaatsen: WK sprint NPO 1, NOS.nl, NOS-app en NPO Radio 1
18.00 uur Liveblog: eredivisie speelronde 23 NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.25 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.22 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl