Medewerkers Italiaans ziekenhuis beschuldigd van verspreiden kakkerlakken

time icon

In Italië hebben werknemers van een ziekenhuis in Napels waarschijnlijk met opzet kakkerlakken losgelaten. De medewerkers zouden de werkdruk in het Veccio Pellegrini-ziekenhuis niet meer aankunnen, en overgeplaatst willen worden naar een plek waar het minder druk is. Daarom smokkelden ze de insecten in een tas naar binnen.

Vorige week dook een video op waarop te zien was dat een badkamer in het ziekenhuis werd geplaagd door het ongedierte:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Kakkerlakken in ziekenhuis Napels

Toen bleek dat de kakkerlakken niet uit Zuid-Italië kwamen maar uit Midden- en Zuid-Amerika, besloten lokale autoriteiten een onderzoek te starten. Wat al helemaal argwaan wekte was dat de badkuip waar de kakkerlakken uitkwamen eerder al drie keer was schoongemaakt, maar de kolonie niet eerder is gemeld. Daarom vermoeden onderzoekers dat er mogelijk opzet in het spel is.

Mieren

Eerder deze maand haalde een ander ziekenhuis in Napels al in negatieve zin het nieuws. Op beelden gemaakt in dat ziekenhuis was te zien hoe mieren over patiënten kropen.

STER Reclame