Jeffrey Bruma Pro Shots

De sport van woensdag bij de NOS

time icon

De heenronde van de achtste finales in de Champions League loopt vanavond ten einde. Om 21.00 uur speelt Atl├ętico Madrid tegen Juventus en krijgt Schalke 04 de koploper uit de Premier League op bezoek: Manchester City.

Of Jeffrey Bruma vanavond in actie komt bij Schalke 04, is nog maar de vraag. Bij het competitieduel met SC Freiburg zondag kreeg de Servische verdediger Matija Nastasic de voorkeur. De duels worden geflitst bij Langs de Lijn En Omstreken (20.30 uur, NPO Radio 1) en er is een liveblog te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

De Kromme

Verder is er aandacht voor de verjaardag van Willem van Hanegem. De ex-voetballer van onder meer Feyenoord en FC Utrecht wordt vandaag 75 jaar.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Willem, een uit archiefmateriaal opgebouwd eerbetoon

Bij Langs de Lijn En Omstreken een reportage van Edwin Cornelissen en in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) onder meer een interview met ex-Feyenoorder John de Wolf.

Schaatser zoekt verblijfplaats

Op het WK Sprint aankomend weekend in Thialf komt ook de Canadees Laurent Dubreuil in actie. Toch was de aanwezigheid van de snelste man op de 500 meter lang onzeker: de Canadese schaatsbond zou geen verblijfskosten vergoeden.

Daarom besloot Dutreuil via social media een verblijfplaats te zoeken, en die is gevonden. Vanavond in Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2) een reportage over de zoektocht van de Canadees.

Uitzendingen op woensdag

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

STER Reclame