Georginio Wijnaldum AFP

De sport van dinsdag bij de NOS

time icon

De Champions League gaat verder met twee achtste finales. Bij alle vier de clubs die vanavond (21.00 uur) in actie komen, staan Nederlanders onder contract. De vraag is alleen hoeveel er daadwerkelijk zullen spelen.

OIympique Lyonnais, van Kenny Tete en Memphis Depay, ontvangt FC Barcelona, waar Jasper Cillessen als reservekeeper zijn brood verdient. De doelman van Oranje komt zeker niet in actie vanwege een blessure. Het duel is live te volgen bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app.

Het andere duel gaat tussen Liverpool en Bayern München. Georginio Wijnaldum zal vrijwel zeker bij Liverpool aan de aftrap staan. Virgil van Dijk is geschorst en Bayern zal het moeten doen zonder Arjen Robben. Vanwege aanhoudend blessureleed is hij niet meegereisd naar Anfield. Om middernacht is een samenvatting van dat duel te zien in het late Journaal.

Formule 1

In Barcelona komen de Formule 1-coureurs voor de tweede dag het circuit op om de nieuwe bolides te testen en verder zit voetballer Nick van der Velden in de studio van Langs de Lijn En Omstreken om te praten over zijn tijd in Indonesië. Het gesprek is vanaf 20.30 uur te horen op NPO Radio 1.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken (met Champions League) NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.00 uur Late Journaal (met Liverpool-Bayern München) NPO 1

STER Reclame