Nabil Bahoui (l) AFP

De Graafschap strikt Zweeds 'buitenkansje' Bahoui

time icon

De Graafschap heeft zich tot het einde van het seizoen verzekerd van de diensten van Nabil Bahoui. De club uit Doetinchem heeft de 28-jarige Zweed, die als middenvelder en als aanvaller kan spelen, tot het einde van het seizoen vastgelegd.

In het verleden speelde Bahoui onder meer bij AIK Solna, Al Ahli, Hamburger SV en het Zwitserse Grasshoppers. Hij kwam ook uit voor de Zweedse nationale ploeg.

Buitenkansje

Volgens Peter Hofstede, manager voetbalzaken van De Graafschap, heeft zijn club met Bahoui een "buitenkansje" in huis gehaald. "Wij wisten dat zijn contract in Zwitserland op 1 februari is ontbonden en hebben direct gereageerd", aldus Hofstede.

"Hij heeft ruime internationale ervaring, is fysiek sterk en ziet het spel goed. Een speler die niet alleen kan scoren, maar ook de nodige assists geeft."

Extra seizoen

De Graafschap, de nummer 17 van de eredivisie, heeft ook een optie voor een extra seizoen opgenomen in het contract van Bahoui.

De Graafschap
@DeGraafschap
De Graafschap heeft zich versterkt met de 28-jarige Nabil Bahoui. De zweed speelde eerder oa bij AIK (Swe), HSV (Dui) en Grasshopper Club Zurich in Zwitserland. Tevens heeft hij 8 interlands achter zijn naam staan. Check https://t.co/7qZXZMUxeV en onderstaande video!
3 maanden geleden

STER Reclame