YouTuber Zackstube overleden, BN'ers bedroefd op social media

alibspec
allah y rahmoe 💔

YouTuber Zackstube is overleden. Dat hebben zijn producer en enkele BN'ers, zoals Ali B en Najib Amhali, op Instagram bekendgemaakt. Zakaria Ajuau, zoals hij echt heette, kampte met hartritmestoornissen.

Zackstube maakte op YouTube grappige filmpjes, zoals deze met voetballer Anwar El Ghazi:

Eind januari werd bekend dat Zackstube ziek was en voor zijn leven vocht. Diverse artiesten en vrienden riepen toen op om voor hem te bidden. Het is niet bekend waaraan hij is overleden.

Ajuau had tienduizenden volgers op YouTube. Zijn video's zijn inmiddels verborgen. "Je hele leven heb je gevochten, kleine broertje, ik zal je nooit vergeten. Je liet me lachen met je Zackstube-filmpjes", schrijft Amhali op Instagram.

najib_amhali
Je hele leven heb je gevochten kleine broertje , ik zal je nooit vergeten ,je liet me lachen met je @zackstube filmpjes 🙏🏽❤️
fraasie
Ik weet dat we elkaar urelang spraken altijd aan de telefoon.. bijna elke avond.. je zei me dat je bang was .. wees niet meer bang broertje.. je hebt duizenden mensen laten lachen en een goed gevoel gegeven.. jij hebt zoveel betekent voor iedereen.. bedankt dat ik jou heb mogen leren kennen.. veel sterkte naar alle familie en naasten van zacks , Allah y rahmoe❤️😢

STER Reclame