Luuk de Jong speelt vandaag met PSV tegen sc Heerenveen
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Een sportdag met vooral veel tennis en voetbal in de uitzendingen van de NOS. Op het programma staan eredivisievoetbal, de rolstoelfinale en de halve finales van het ABN Amro-tennistoernooi en de slalom voor vrouwen bij de WK skiën in het Zweedse Åre.

Om 11.30 uur begint in Rotterdam de rolstoelfinale van het ABN Amro-tennistoernooi tussen de oudgediende Stephane Houdet en Joachim Gerard. Die wedstrijd is rechtstreeks te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app.

Halve finales in Ahoy

Vanaf 15.00 uur is er ook op NPO 1 tennis te zien. Dan wordt de eerste halve finale van het toernooi gespeeld tussen Gaël Monfils en Daniil Medvedev. Het duel is ook te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

Om 19.30 uur volgt de tweede halve finale: Kei Nishikori-Stan Wawrinka. Deze wedstrijd is te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app.

Het programma van de 22ste speelronde

Speelronde 22 van de eredivisie gaat verder met vier wedstrijden op het programma. Om 18.30 uur speelt AZ tegen VVV-Venlo, gevolgd door Heracles-Fortuna Sittard (19.45 uur), sc Heerenveen-PSV (19.45 uur) en om 20.45 uur is Vitesse-Willem II de afsluiting van de avond.

Alle wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via een liveblog op NOS.nl en in Langs de Lijn (vanaf 19.00 uur) op NPO Radio 1. De samenvattingen van de duels komen vanaf 22.25 uur langs in Studio Sport Eredivisie op NPO 1.

Skiën, atletiek en wielrennen

In het Sportjournaal (vanaf 18.50 uur op NPO 1) en in Studio Sport (vanaf 23.20 uur op NPO 1) ook aandacht voor de WK skiën (slalom voor vrouwen), de NK atletiek indoor (met onder anderen Dafne Schippers) en een interview met wielrenster Annemiek van Vleuten.

De uitzendingen van zaterdag 16 februari

Tijd Programma Waar?
11.30 uur ABN Amro-tennistoernooi: rolstoelfinale NOS.nl en NOS-app
15.00 uur ABN Amro-tennistoernooi: eerste halve finale NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.00 uur Liveblog: eredivisie speelronde 22 NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.30 uur ABN Amro-tennistoernooi: tweede halve finale NOS.nl en NOS-app
22.25 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.20 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl