Mauro Icardi baalt na een gemiste kans
NOS VoetbalAangepast

Dijks stunt met Bologna tegen Internazionale, Roma gelijk tegen Milan

Internazionale heeft in de strijd om plek drie een thuisnederlaag geleden tegen Bologna. De ploeg van Stefan de Vrij verloor met 0-1.

Bologna wist de afgelopen vijftien competitiewedstrijden niet te winnen en vecht tegen degradatie. Toch zorgde Federico Santander met een kopbal vanuit een hoekschop voor de openingstreffer.

Met Mitchell Dijks in de basis hield de nummer 18 van de Serie A Inter vervolgens af van de gelijkmaker. Lautaro Martínez en Mauro Icardi misten kansen op de gelijkmaker namens de thuisploeg.

Internazionale blijft wel derde in de Serie A met 20 punten minder dan koploper Juventus. Nummer twee Napoli heeft negen punten meer dan Inter.

Nicolo Zaniolo juicht na zijn doelpunt voor AS Roma

Nummer vier en stadgenoot AC Milan heeft maar gedeeltelijk kunnen profiteren van de misstap van de rivaal. Op bezoek bij AS Roma werd het 1-1. Hierdoor is de achterstand op Inter nu vier punten.

Milan kwam nog wel op voorsprong dankzij een doelpunt van Krzysztof Piatek. Na rust leidde een voorzet van basisspeler Rick Karsdorp tot de 1-1 van Nicolo Zaniolo. Vlak voor tijd viel Justin Kluivert nog in.

AS Roma bezet de vijfde plaats in de Serie A.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl