Indrukwekkend eerbetoon bij Arsenal-Cardiff: Sala gewoon in programmaboekje

• AFP
  • AFP
  • AFP

Emiliano Sala had vanavond zijn debuut moeten maken voor Cardiff City in de competitiewedstrijd bij Arsenal. Maar het vliegtuigje dat de Argentijnse voetballer vorige week van zijn oude club Nantes naar Engeland bracht, verdween boven Het Kanaal van de radar.

Toch was Sala er vanavond een beetje bij in het Emirates Stadium in Londen. Arsenal, dat het duel met 2-1 won, had hem namelijk in het programmaboekje gewoon opgenomen in de selectie van Cardiff.

Eerbetoon bij Arsenal-Cardiff: Sala gewoon in programmaboekje

Bij alle wedstrijden die er vanavond in de Premier League werden gespeeld, werd een minuut stilte gehouden voor Sala. Cardiff-fans lieten spandoeken zien, waarop stond dat de aanvaller die ze nooit zagen spelen voor altijd in hun hart zit.

Goals vallen na rust

Pierre-Emerick Aubameyang zette Arsenal uit een penalty in de 66ste minuut op 1-0 en zeven minuten voor tijd maakte Alexandre Lacazette er 2-0 van. Nathaniel Mendez-Laing scoorde daarna nog voor Cardiff.

Arsenal handhaafde zich door de winst op de vijfde plaats in de Premier League, Cardiff staat achttiende.