NS

Veel belangstelling voor WhatsApp-thriller van de NS

time icon Aangepast

De NS komt volgende week met een thriller die mensen via WhatsApp kunnen volgen. Volgens het vervoersbedrijf is Ontspoord de eerste WhatsApp-thriller van Nederland.

Ontspoord gaat over Sarah, die na een werkborrel iets ziet dat ze niet had mogen zien. Ze duikt onder en probeert haar onschuld te bewijzen, voor ze gevonden wordt.

Het script van Ontspoord is geschreven door Melle Runderkamp. Hij is onder meer bekend als scenarioschrijver van de tv-serie Het Schnitzelparadijs en de film Familieweekend. Sarah wordt gespeeld door actrice Carlijn van Mosselveld.

Tekst, foto's en filmpjes

In vijf dagen tijd krijgen mensen die zich hebben aangemeld voor de thriller 210 WhatsApp-berichten, die bestaan uit tekst, foto's en filmpjes. Die vertellen het verhaal van Sarah en de klopjacht op haar.

De eerste berichten worden verstuurd tijdens de ochtendspits op maandag 28 januari. Vrijdagmiddag in diezelfde week is de ontknoping.

Het aantal mensen dat de berichten van Ontspoord kan ontvangen, is beperkt. Binnen twee uur was het maximumaantal aanmeldingen al bereikt. Aanmelden is dan ook niet meer mogelijk.

STER Reclame